Apartman za 4 osobe

 

Dobrodošli u pravi obiteljski apartman kojeg krasi prostranost sa dvije spavaće sobe, te dva zasebna balkona. Cijene vrijede za najam apartmana za 4 osobe. Boravišna pristojba, parkirno mjesti i wi-fi su uračunati u cijenu. Posjedujemo dva ovakva indentična apartmana, Ap 3 na 1.katu, te Ap 7 koji se nalazi na 2.katu.

Villa Murter

 

Apartman se sastoji od sobe sa bračnim krevetom sa balkonom i garniturom za sjedenje, sobe sa dva odvojena kreveta i balkonom, kupaonice, te dnevnog boravka sa kuhinjom i blagovaonicom. Posteljina, mali ručnici, posuđe, kuhalo za vodu i aparat za kavu sastavni su dio ovog apartmana. Također našim gostima omogućujemo korištenje natkrivenog vanjskog roštilja u sklopu kamene kućice.

 

Apartman za 4 osobe

Vrijeme boravka Cijena za apartman
01.09. – 30.06. 80,00 €
01.07. – 31.08. 125,00 €

 

 

Pročitaj više »

Apartman za 4 osobe, pogled na more

 

Dobrodošli u apartman kojeg krasi prekrasna terasa gdje možete zaboraviti na brige opuštajući se uz pogled na more i silne otočiće koji nas okružuju. Cijene vrijede za najam apartmana za 4 osobe. Boravišna pristojba, parkirno mjesto i wi-fi su uračunati u cijenu. Ap 6 se nalazi na 2.katu.

Villa Murter

 

Ap 6 se nalazi na 2.katu. Apartman se sastoji od sobe sa bračnim krevetom, sobe sa dva odvojena kreveta, kupaonice, terase sa garniturom za sjedenje, te dnevnog boravka sa kuhinjom i blagovaonicom. Posteljina, mali ručnici, posuđe, kuhalo za vodu i aparat za kavu sastavni su dio ovog apartmana. Također našim gostima omogućujemo korištenje natkrivenog vanjskog roštilja u sklopu kamene kućice.

 

Apartman za 4 osobe, pogled na more

Vrijeme boravka Cijena za apartman
01.09. – 30.06. 90,00 €
01.07. – 31.08. 135,00 €

 

 

Pročitaj više »

Apartman za 2 osobe, pogled na more

 

Dobrodošli u apartman kojeg krasi prekrasna terasa gdje možete zaboraviti na brige opuštajući se uz pogled na more i silne otočiće koji nas okružuju. Cijena vrijedi za najam apartmana za 2 osobe. Boravišna pristojba, parkirno mjesto i wi-fi su uračunati u cijenu. Ap 5 se nalazi na 2.katu.

Villa Murter

 

Apartman se sastoji od sobe sa bračnim krevetom, kupaone, terase sa garniturom za sjedenje, te kuhinjom s blagovaonicom. Posteljina, mali ručnici, posuđe, kuhalo za vodu, i aparat za kavu nalaze se u svakom apartmanu. Također našim gostima omogućujemo korištenje natkrivenog vanjskog roštilja u sklopu kamene kućice.

 

Apartman za 2 osobe, pogled na more

Vrijeme boravka Cijena za apartman
01.09. – 30.06. 75,00 €
01.07. – 31.08. 100,00 €

 

 

Pročitaj više »

Apartman za 2 osobe

 

Dobrodošli u apartman koji je idealan za dvije osobe, te koji nosi vaše buduće nezaboravne trenutke. Cijene vrijede za najam apartmana za 2 osobe. Boravišna pristojba, parkirno mjesto i wi-fi su uračunati u cijenu. Posjedujemo dva ovakva indentična apartmana, Ap 4 na 1.katu, te Ap 8 koji se nalazi na 2.katu.

Villa Murter

 

Apartman se sastoji od sobe sa bračnim krevetom, kupaone, balkona sa garniturom za sjedenje, te kuhinjom s blagovaonicom. Posteljina, mali ručnici, posuđe, kuhalo za vodu i aparat za kavu nalaze se u svakom apartmanu. Također našim gostima omogućujemo korištenje natkrivenog vanjskog roštilja u sklopu kamene kućice.

 

Apartman za 2 osobe

Vrijeme boravka Cijena za apartman
01.09. – 30.06. 65,00 €
01.07. – 31.08. 85,00 €

 

 

Pročitaj više »